InTouw
ACTIVITEIT VAN HET BEDRIJF:
Zakelijke psychologische dienstverlening en Coaching bij persoonlijke ontwikkeling

Waarom InTouw?

Het verhaal van InTouw begint in 2011, wanneer het duidelijk wordt dat ook werkgevers de dupe worden van de bezuinigingen vanwege de economische crisis. Het ziekteverzuim loopt op door de toegenomen productie- en prestatiedruk voor bedrijven. Dit kan niet door elke werknemer worden gedragen. Daarnaast ontstaat een toename in frustratie bij werkgevers doordat er, bij dreigend ziekteverlof of in de eerste weken van verzuim, kostbare tijd verloren gaat, zonder dat er aan herstel gewerkt wordt.

Verzuim preventie

InTouw geeft uw gezondheidsbeleid een impuls door uw medewerkers een jaarlijkse Check-up Scan te geven, een Stress-less training te verzorgen en maken we de medewerkers van uw bedrijf ‘winterklaar’ als remedie voor productieverlies door de donkere dagen. Ook voor Arbeidsconsulent en Bedrijfsarts zijn we een aantrekkelijke lokale provider. Wij doen u, met ons instap carrousel een zeer aantrekkelijk monodisciplinair aanbod van psychologische dienstverlening met als doel: Kom InTouw!

Verzuim aanpak

Daarnaast is InTouw in staat om op zeer korte termijn een behandeling te starten voor werknemers met psychische klachten als stress, vermoeidheid, overspannenheid of burn-out. Deze mogelijkheid wordt geboden aan werknemers die ziek thuis zitten, of in deze situatie dreigen te komen. Het doel van de behandeling is om de werknemer snel en gezond weer op de werkvloer te krijgen. Hierbij heeft de werkgever een belangrijke rol en deze wordt dan ook van het begin tot en met het eind met uitgebreide rapportages* op de hoogte gehouden. De verslaglegging geeft de werkgever een gevoel van controle: ‘er wordt aan gewerkt’ en geeft meer inhoud aan het personeelsdossier.
Meer gezichten van dit bedrijf: