Heuvel transport B.V.
 • Peter van den Heuvel
 • Directeur
 • TEL: 0031-348 - 560847
 • info@heuvel-groep.nl
 • www.Heuvel-groep.nl
 • FAX: 0031-348 - 560867
 • Kerkwetering 15
 • 3421 TS
 • Oudewater
 • KVK: 29050901
 • BTW: NL818235536B01
 • Aantal vestigingen: 1
ACTIVITEIT VAN HET BEDRIJF:
Wij verzorgen het transport van zowel pakketten, pallets en complete ladingszendingen. Doormiddel van ons vakkundig personeel op kantoor en onderweg worden de goederen geheel op afgesproken wijze geladen en gelost. Op elk moment is bekend waar de zending zich bevindt en kan nauwkeurig worden vastgesteld wanneer deze wordt afgeleverd. Al onze auto’s zijn uitgerust met: GSM/ ADR/Laad- en Losklep/Vastzetmatriaal. Wij regelen al uw transport met persoonlijke betrokkenheid en een eerlijke open benadering, naar behoefte van u en dat voor een concurrerende prijs. Wij rijden ook met “Open Opleggers”.

Heuvel transport beschikt over diverse opslagfaciliteiten. Deze is geheel beveiligd tegen inbraak. Hier zijn uw goederen in veilige handen van ervaren vakmensen die vertrouwd zijn met de opslag en handling van allerlei soorten goederen. Voor deze divisie beschikken wij over lichte en zware heftrucks. Dit maakt de handling van verschillende soorten producten mogelijk. Zo kunnen zowel pallets, bundels, coils als pakketten bij ons probleemloos gehandeld en opgeslagen worden. Ter aanvulling van de opslag bieden wij tevens een aantal Value Added Logistics (VAL) activiteiten aan zoals orderpicking, etiketteren, palletiseren, voorraad- beheer, assembleren en andersoortige handling. Ook het laden en lossen van vrachtwagens, containers ten behoeve van opslag en wegtransport wordt geheel in eigen beheer uitgevoerd. Hiervoor beschikken wij naast heftrucks over de modernste interne vervoersmiddelen. Heuveltransport biedt een compleet logistiek
dienstenpakket.