Yvio B.V.
 • Frank Anbergen
 • Projectadviseur
 • TEL: 0348 – 214040
 • info@yvio.nl
 • www.yvio.nl
 • IJsselvere 17
 • 3421 BV
 • Oudewater
 • KVK: 66641381
 • BTW: NL8566.42.575.B01
 • Aantal vestigingen: 1
 • Linkedin
ACTIVITEIT VAN HET BEDRIJF:
Wij bieden een complete technische analyse van uw bedrijfspand met bijbehorende installaties en voorzieningen.

‘’Voldoet uw pand aan alle verplichtingen?’’ Yvio zoekt het voor u uit! Wij bieden een complete technische analyse van uw bedrijfspand met bijbehorende installaties en voorzieningen.

De kans op brand, inbraak en andersoortige incidenten in een pand is relatief klein. Desondanks blijven de gevolgen bij de eerder genoemde incidenten enorm en besluit men zich in de meeste gevallen hiervoor te verzekeren. Het risico, wanneer het een keer fout gaat en de verzekering geen schadeclaim uitkeert, blijkt echter reëel.

Ondanks dat er een verzekering is afgesloten, voldoet 90% – 95% van de organisaties niet aan de wettelijke verplichtingen en de voorwaarden die door de verzekering zijn gesteld. Niet voldoen aan de verplichtingen die door de wetgeving en de verzekeraar zijn opgesteld, betekent niet verzekerd en vervalt het recht op schadevergoeding.

Yvio ontzorgt hierin haar opdrachtgevers volledig door een complete technische analyse uit te voeren voor ieder bedrijfspand. Alle tekortkomingen en risico’s worden in kaart gebracht en verholpen, wat resulteert dat de panden aan alle verplichtingen voldoen die vanuit de wetgeving en de verzekeraar zijn gesteld. Hierbij zorgen onze opdrachtgevers voor een veilige omgeving van werken en worden mogelijke verrassingen voorkomen!