Muziekhuis Oudewater
ACTIVITEIT VAN HET BEDRIJF:
Het Muziekhuis biedt voor ieder wat wils: voor jong en oud is er een breed aanbod lessen, cursussen en workshops, maar ook jamsessies, optredens en nog veel meer!
MUZIEK
Wil je graag een instrument leren bespelen of ben je al een gevorderd muzikant? Wij bieden voor iedereen een passende les, op diverse instrumenten, zowel pop als klassiek. Van ‘muziek op schoot’ voor peuters tot het leren samenspelen in een orkest of een popband. Bij het Muziekhuis ben je aan het juiste adres!
ZANG
Ben jij dol op zingen en lijkt het je leuk om er meer mee te doen? Wij bieden zanglessen voor alle leeftijden. Zing je liever in een koor? Bij het Muziekhuis kun je lekker zingen op je eigen niveau. Houd je van meer uitdaging en heb je al een beetje ervaring? Misschien is de vocal talent group dan wel iets voor jou!
THEATER
Altijd al willen schitteren in een echte musical? Zijn zingen, dansen en acteren jouw grote passies? En ben je tussen de 10 en 20 jaar oud? Dan zijn de jeugdtheaterlessen echt iets voor jou! Je hoeft niet te kiezen wat je het leukst vindt, maar gaat lekker aan de slag met zingen, dansen én acteren.
DANS
Muziek en dans zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Kinderen, jongeren en volwassenen die een passie hebben voor dansen kunnen vanaf september lessen volgen van Dansschool D’joy in het Muziekhuis. Van hiphop, moderne dans, klassiek ballet en kidsdance tot stoere Boyz lessen, voor ieder wat wils