Woon- en zorgcentrum De Wulverhorst
ACTIVITEIT VAN HET BEDRIJF:
Woon- en Zorgcentrum de Wulverhorst in Oudewater biedt op veel manieren zorg en ondersteuning aan ouderen.

Wij bieden zorg op maat en sluiten vanzelfsprekend aan op de vraag van onze cliënt. De Wulverhorst streeft ernaar dat u zo lang mogelijk uw zelfstandigheid behoudt.
Wij bieden u de zorg die u nodig heeft in uw eigen huis, in de aanleunwoningen en in ons woon- en zorgcentrum.

Wij zeggen ‘ja’ als mensen hulp nodig hebben en hebben altijd een oplossing. voor (kortdurende revalidatie-) opname, persoonsalarmering, maaltijddiensten, dagbesteding en thuiszorg. Onze aanpak is open, laagdrempelig, eerlijk en ‘no nonsense’. Onze flexibele en servicegerichte werkwijze zorgt vooral dat we effectief zijn. Woon- en Zorgcentrum de Wulverhorst is trotse houder van een gouden Prezo kwaliteitskeurmerk voor intramurale zorg en een gouden Prezo kwaliteitskeurmerk voor thuiszorg.