Ferm Werk
 • Ronald van Drogenbroek
 • Manager commercie & werk
 • TEL: 0348 - 497 000
 • info@fermwerk.nl
 • www.fermwerk.nl
 • Carrosserieweg 1
 • 3445 BC
 • Woerden
 • KVK: 301.333.89
 • BTW: NL.8072.56.973.B01
 • Aantal vestigingen: 1 met ongeveer 500 medewerkers

Ferm Werk is de uitvoeringsorganisatie van de gemeenten Oudewater, Montfoort, Woerden en Bodegraven-Reeuwijk voor de uitvoering van de Participatiewet, Wet Sociale Werkvoorziening (Wsw) en diverse minimaregelingen. Wij zijn één integrale organisatie voor participatie, werk en inkomen voor de inwoners van deze gemeenten. Ferm Werk is er voor arbeidsmatige dagbesteding tot bemiddeling van kansrijken. Hét leer-werkbedrijf om inwoners nieuwe kansen richting participatie en werk te bieden. Hierbij is werk is het uitgangspunt, denken in mogelijkheden, niet in beperkingen. Hierbij zijn we groot voorstander van het stimuleren van eigen verantwoordelijkheid en uitgaan van eigen kracht. We creëren mogelijkheden voor mensen die op eigen kracht niet gemakkelijk een arbeidsplaats vinden. Deze mogelijkheden worden mede mogelijk gemaakt door (lokale) werkgevers die de maatschappelijke meerwaarde zien in een samenwerking met Ferm Werk. Zij besteden hun werk uit aan Ferm Werk, maken gebruik van de diensten of bieden de potentiele werknemers direct een kans op een baan. U het werk, wij de mensen. Samen het resultaat.

Specifieke producten en diensten
– Werving en Selectie
– (Groeps) Detachering
– Digitalisering
– Groenvoorziening
– Repro werkzaamheden
– Verpakken, montage en/of assemblage werkzaamheden

De ervaring, expertise en betrokkenheid van Ferm Werk levert goede resultaten en mooie samenwerkingen op.
Hierbij staan kwaliteit, prijs en aflevergarantie voorop.