BSmart Consult BV
ACTIVITEIT VAN HET BEDRIJF:
Met behulp van sales, marketing, teambuilding en bedrijfontwikkelingsystemen help ik MKB-ondernemers hun winsten te verhogen en de onderneming te laten groeien. Ondernemersuitdagingen op het gebied van tijd, team en geld worden hiermee overwonnen en ik leer ondernemers om niet IN maar AAN hun bedrijf te werken.

Als ervaren ondernemer zet ik al mijn kennis en brede ervaring in voor het succes van jouw onderneming. Als jouw onderneming je niet het leven geeft waar je van droomde toen je het opstartte, dan is het tijd voor een gesprek met mij!

Specifieke producten en diensten
1 op 1 coaching programma’s

Groepscoachingprogramma’s

Workshops

Trainingen

Geschikt voor ondernemers die zichzelf willen verbeteren en uitdagen en slimmer en met meer plezier  willen ondernemen.

Aangesloten bij ActionCOACH als Business Coach