Aqua & Co
 • Co van Wees
 • Eigenaar
 • TEL: 06 - 51 01 35 90
 • info@aquaenco.nl
 • www.aquaenco.nl
 • Papekopperdijk 12
 • 3464 HT
 • Papekop
 • KVK: 30150394
 • BTW: NL1760.54.480.B01
 • Aantal vestigingen: 1 met 1 medewerker
ACTIVITEIT VAN HET BEDRIJF:
Voor velen is het een droom, voor u wordt het wellicht binnenkort werkelijkheid: de aanleg van uw eigen luxe privé zwembad.

Voor velen is het een droom, voor u wordt het wellicht binnenkort werkelijkheid: de aanleg van uw eigen luxe privé zwembad. Dit is echter een ingewikkelde zaak. Goed advies is onontbeerlijk en daarom zijn wij er voor u. Wij weten alles over zwembaden, sauna’s en jacuzzi’s. Ons bedrijf staat voor vakmanschap en kwaliteit door onze jarenlange ervaring in deze branch! Wij zijn er van overtuigd dat Aqua & Co samen met u de juiste keuzes maakt zodat u voor altijd met veel plezier kunt genieten van b.v. uw eigen zwembad.

Specifieke producten en diensten
Aqua & Co verzorgt installaties in de zwembadbranche en levert onafhankelijk advies. In een uitgebreid kennismakingsgesprek worden uw wensen en ideeën besproken. Met behulp van uitgebreide documentatie worden de verschillende mogelijkheden gevisualiseerd. Tevens levert Aqua & Co alle producten die u nodig kunt hebben voor het onderhoud van uw installatie.