MZOEM Reclamebureau
ACTIVITEIT VAN HET BEDRIJF:
Ontwikkelen en uitvoeren van offline en online reclame-, marketing- en communicatietrajecten.

MZOEM Reclamebureau optimaliseert boodschap en bereik. En dat is nodig, want we zien als inwoner van Nederland gemiddeld 375 reclame-uitingen per dag. Dat zijn er zo’n 23 per uur, verpakkingen niet meegerekend. 

Per uur wordt er in Nederland bijna € 600.000,00 besteed aan reclame-uitingen. 24 uur per dag, 365 dagen per week. Jouw merk, bedrijf, dienst en/of product op het juiste moment in contact brengen met jouw doelgroep(en) zien wij als onze missie.

Daarmee maakt MZOEM Reclamebureau juist jouw merk sterker. Dat doen we met de meest doeltreffende boodschap, de sterkste communicatiemiddelen en het beste design.

Meer grip op je communicatie
Als we bij je langs mogen komen voor jouw verhaal en onze korte presentatie, dan weet je de dag daarna wat je zou kunnen optimaliseren. We brengen je huidige communicatie organisatie in kaart, waardoor je meteen meer grip krijgt op je communicatiestrategie.

Gegarandeerd bereik van je doelgroep
De week daarop ontvang je van ons een ijzersterk conceptvoorstel. Als je wilt, zorgen we dat binnen een maand je meest doeltreffende boodschap je doelgroep bereikt. En dat bereik kunnen we garanderen.

Wil je weten hoe?
Bel Jeroen of Pleun voor de start van misschien wel de leukste samenwerking van dit jaar: 0348-560024.

Hartelijke groet,

Team MZOEM

MZOEM Reclamebureau, maakt je merk sterker!

Bij MZOEM Reclamebureau werken sinds 1992 creatieve communicatie realisten. MZOEM betekent ‘neus’ in de taal van een peuter van anderhalf jaar. De ultieme oervorm van creatieve communicatie vinden wij, dus daarom MZOEM. Bij MZOEM praat je met de makers en de doeners.